Obsah:

TISKOVÁ ZPRÁVA: Průzkum „Me Time“

Video: TISKOVÁ ZPRÁVA: Průzkum „Me Time“

Video: ПРИЗРАК ЖЕНЩИНЫ ПОКАЗАЛ НА ФОТО СВОИ ПОХОРОНЫ (РЕАЛЬНОЕ ФОТО) 2024, Březen
Anonim

sdílí národní průzkumy o tom, jak a kdy maminky tráví čas

SANTA MONICA, Kalifornie, 16. července 2012 -, online destinace pro ženy s radami a inspirací na každém kroku cesty mateřství, dnes oznámila paradoxní výsledky národního průzkumu týkajícího se hledání maminky pro sebe - Me Time.

Dobrá zpráva: protože ženy vyvažují mnoho odpovědností za svou roli matky, většina (87,8%) si stále pravidelně vybírá čas pro sebe. Ale více než polovina (58,8%) těchto žen zjišťuje tento čas buď pozdě v noci nebo brzy ráno, což vyvolává otázku, kolik spánku a dalších večerních rituálů je obětováno, aby si našly čas pro sebe.

"Zadali jsme tento průzkum, protože chceme pochopit, co ženy dělají, když nejsou matkou - protože náš redakční tým se snaží mluvit se ženou uvnitř matky," vysvětlila Anne-Marie O'Neill, redaktorka. "I když je skvělé vědět, že tolik žen si dělá čas pro sebe, při hloubším hledání zjistíme, že je to většinou v denní době, kdy nemůžete opustit dům a vaše přítelkyně spí."

Vezměte mi čas pozdě v noci může také navrhnout jít ven, ale z dotázaných jich ve skutečnosti jen velmi málo (3,8%). Další výsledky ukazují, že většina žen tráví svůj čas sama (81,4%), zhruba třetina (30,8%) čte knihu a ostatní sledují televizi (19,2%) nebo tráví čas online (11,8%).

„Můžeme extrapolovat, že by maminky mohly krájet na tolik potřebný odpočinek, aby si vybojovaly čas. Doufáme, že tento průzkum může pomoci podnítit konverzaci mezi matkami o tom, zda je náš předpoklad pravdivý, a pokud ano, jak jej změnit, “Řekla Gail Berman, spolumajitelka a zakládající partnerka společnosti BermanBraun, mateřské společnosti.„ Zabudovali jsme funkci nazvanou „Zeptejte se dalších matek“a doufáme, že tuto diskusi podpoříme společně s naší komunitou na Facebooku.

Pro aktivaci komunitní diskuse redakční tým vytvořil dvě nová fóra Ask Other Moms:

Jak a kdy si jako matka najdete čas pro sebe?

Vzdáváte se spánku, abyste měli čas pro sebe?

Kromě fór dnes večer ve 22 hodin zahajuje loterie. EST. Ceny jsou přizpůsobeny tak, aby pomohly vylepšit pozdní noční schůzky Me Time, a ceny zahrnují způsoby, jak pomoci vybojovat Me Time v denní době, která umožňuje lázeňské procedury, nakupování a datum noci.

plachá máma rodičovství

7 věcí, které o rodičovství vědí jen plaché maminky

dvě kamarádky si navzájem vyprávěly tajemství

5 znamení Jste „geriatrický miléniál“(Ano, je to věc!)

O

Při první návštěvě maminky je pozvána do věků svých dětí. S těmito informacemi automaticky přizpůsobí domovskou stránku právě pro ni. Články, video a komunita, které prožívá, budou mapovány jak na životní fázi matky, tak na životní fáze jejích dětí. Informativní i zábavný zážitek zahrnuje originální obsah vytvořený editory a přispěvateli a prohlížený konkrétně prostřednictvím objektivu mom.

Mezi běžné funkce patří:

· Zkrocení Kidzilly: Tipy pro zacházení s tvrdohlavým chováním batolat.

· Krása a boule: Kosmetické rady a bezpečné produkty pro nádherné a zdravé těhotenství.

· Moje máma uniforma: Pohled na každodenní oblečení pro maminky s tipy, jak tento vzhled získat.

Metodika průzkumu

Studie byla provedena online u 1 250 matek po celých Spojených státech, aby lépe porozuměla vnímání a touhám kolem potřeby matky, aby si vybrala svůj vlastní čas. Maminky, které se průzkumu zúčastnily, představovaly maminky s dětmi ve všech věkových skupinách - Baby, Toddler, Little Kid, Tween, Teen a Adult / Empty Nester. Hostitelem průzkumu byla globální výzkumná společnost Lab42.

O společnosti Lab42

Laboratoř Lab42 byla založena v srpnu 2010 týmem podnikatelů, kteří viděli potřebu změny v průzkumu trhu. Dostupné možnosti byly příliš drahé, příliš pomalé, nepřesné nebo všechny výše uvedené, takže ve skutečném podnikatelském duchu založili vlastní společnost zabývající se průzkumem trhu. Laboratoř Lab42 se od té doby rozšířila a stala se novým typem firmy zabývající se průzkumem trhu se širokou škálou možností; od samoobsluhy po kompletní služby, psaní průzkumů, konzultace s klienty, vytváření infografik a další. Jsme hrdí na to, že můžeme našim váženým klientům nabídnout vysoce kvalitní služby. Navštivte nás na adrese

O společnosti BermanBraun

BermanBraun je nezávislá mediální společnost se třemi divizemi - televizními, hranými a digitálními - která vytvářejí a využívají zábavní obsah a reklamní řešení na všech platformách po celém světě. Společnost se sídlem v Santa Monice v Kalifornii, kterou založili ředitelé Gail Berman a Lloyd Braun v roce 2007, navázala strategické globální aliance s řadou mediálních společností z celého odvětví, včetně NBC Universal Television, AOL, YouTube, Starcom Mediavest a Microsoft.

Digitální divize společnosti BermanBraun vytvořila a provozuje některé z nejpopulárnějších nemovitostí online. Zahrnují zpravodajský web celebrit WONDERWALL, který společnost BermanBraun spustila ve spolupráci se společností Microsoft v únoru 2009. Tato stránka je hlavním cílem celebrit v síti MSN a v současné době zaujímá první místo v zapojení mezi všemi konkurenčními weby v oblasti zábavních zpráv. Průměrná hodnota tohoto webu je více než 15 milionů unikátních uživatelů za měsíc.

V dubnu 2010 spustila společnost BermanBraun web GLO - web vytvořený ve spolupráci se společnostmi MSN a Hearst. GLO se vyznačuje inovativním designem, který vytváří jedinečný zážitek z „digitálního časopisu“pro ženy hledající styl, krásu a životní styl. GLO má v průměru více než 5 milionů unikátů měsíčně a v současné době zaujímá první místo v zapojení konkurenčních webů ve své kategorii móda / krása. Společnost BermanBraun nedávno spustila stránky A POVINNOSTI, POVINNOSTI, PLATBY a SKYE. BermanBraun také vytvořil a provozuje weby WONDERWALL LATINO a POWERWALL. V květnu 2012 byla spuštěna BermanBraun, online destinace pro ženy s radami a inspirací na každém kroku cesty mateřství. V dubnu 2012 spustily společnosti BermanBraun a Rodale Inc. kanál „3V“, kanál YouTube s originálními videoprogramy pro fitness a zdravé bydlení. Spouštějí svůj druhý kanál YouTube „Ochutnal“, který obsahuje originální jídlo a obsah receptů. Jejich třetí kanál by měl být spuštěn později v tomto roce.

BermanBraun nedávno získal Whiskey Media, mediální a technologickou společnost zakladatele CNET Shelby Bonnie se sídlem v San Francisku, která vytvořila platformu pro vydávání, data a sociální nástroje nové generace. BermanBraun nedávno spustil svůj první web postavený na platformě Whisky - TESTOVÁNO S JAMIE A ADAM. Jamie Hyneman a Adam Savage jsou hvězdy hitové televizní show MYTHBUSTERS na Discovery Channel a mají strategické spojenectví s BermanBraun za účelem vytváření televizního a digitálního obsahu a značek.

V televizi BermanBraun produkuje novou sérii INFAMOUS (midseason na NBC), sérii ALPHAS (aktuálně vysílanou na SyFy); NEZAŘAZENÁ REAKCE; JUNK CYPSIES (v současné době vysílá na HGTV); POLYAMORY (vysílat v létě 2012 na Showtime) a další dvě nové série, které budou produkovány s hvězdami MythBusters Jamie Hyneman a Adam Savage pro Discovery Channel. BermanBraun také vyrábí pilotní REWIND pro SyFy.

Další informace o BermanBraun najdete na bermanbraun.com.

Doporučuje: